Senior medewerker Constructie advies – ‘s-Gravenhage

By 13 mei 2020 mei 27th, 2020 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Op 27 mei 2017 is een in aanbouw zijnde parkeergarage op Eindhoven Airport ingestort. Voor deze opdracht zoeken wij een senior medewerker voor de inventarisatie en de beoordeling van de constructies  op aanwezige risicofactoren en beheersmaatregelen.

Organisatie

Hoe statisch vastgoed ook is, de bouw, de (her)inrichting, het beheer, de renovatie of transformatie ervan is juist heel dynamisch. Het in goede banen leiden van bouwprocessen vergt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, mensen en wet- en regelgeving. NTRR is het technisch advies- en bouwmanagementbureau dat deze dynamische aspecten van vastgoed helpt te managen.

Functie

Je werkt mee aan het onderzoek  naar de aanwezigheid van de betreffende vloersystemen in gebouwen in haar beheer. Dit volgens het stappenplan. Daarbij gaat het eerst om het identificeren van de gebouwen waarbij risicofactoren zoals bij de parkeergarage op Eindhoven Airport aanwezig zijn.

Wanneer voor een gebouw uitgebreider onderzoek –berekeningen aan het voegdetail en onderzoek in het gebouw naar de aanwezige delaminatie – nodig is, wordt daarvoor een constructiebureau ingeschakeld. Je toetst dan de rapportages, stelt de risicocategorie vast en bepaalt de te nemen beheersmaatregelen. Een belangrijk aspect daarbij is communicatie met de gebruikers in het gebouw en met het bevoegde gezag.

Voor een aantal gebouwen is inmiddels duidelijk dat de breedplaatvloeren ter plaatse van plaatnaden versterkt moeten worden. Hiervoor worden projecten gestart. Je toetst daarvoor de oplossingen die worden voorgesteld en communiceert met gebruikers en bevoegd gezag.

Functie eisen

Opleiding op tenminste HBO niveau, specialisatie constructie.

Kandidaat beschikt over de volgende ervaring/kennis:

Kennis van betonconstructies.

Je hebt aantoonbare ervaring met het adviseren over betonconstructies.

Je kunt gevarieerd advies geven, soms globaal en snel, soms gedetailleerd en uitgebreid.

Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Je hebt ervaring met het werken in (advies)teams

Aanbod

Start van de opdracht zo spoedig mogelijk of binnen een maand i.v.m. opzegging;

Full time – 36 uur per week.

Standplaats Den Haag.

Er zal regelmatig gereisd worden naar de locaties waarop de projecten worden gerealiseerd binnen de provincie Zuid-Holland (2-3 keer per week) en mogelijk een enkele keer Zeeland.

Zelfstandig indeelbare werktijden, weliswaar in overleg met betrokken partijen.

Voor deze functie willen we graag in contact komen met zzp’ers, vof’s, eenmanszaken of BV’s. Een tijdelijk dienstverband bij NTRR behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris (of tarief) en de kans te werken aan een uitdagend project.

Uitstekend met OV bereikbaar.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.