Projectleider – Landelijk projecten – standplaats Den Haag

By 14 juli 2020 augustus 5th, 2020 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Het project betreft een groot bedrijvencentrum in omgeving Den Haag. Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings-, realisatiefase van het project.

Organisatie

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

Het hoofdproject betreft het bedrijvencentrum (BC) in omgeving Den Haag. Het bedrijvencentrum is een verzamelgebouw (eigendom), van ruim 30.000 m2 bvo bestemd voor opslag. In het BC zijn meerdere gebruikers gehuisvest. Bij de werkzaamheden ligt de nadruk op het uitvoeren van maatregelen op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging. Afhankelijk van de actuele werklast bij het BC is inzet op andere projecten goed mogelijk.

Opdrachtomschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings-, realisatiefase van meerdere projecten. 

Werkzaamheden: Als projectleider geef je leiding aan multidisciplinair ingerichte teams van professionals en realiseer je samen met hen diverse projecten. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw toebehorende projecten leg je periodiek verantwoording af.

Je voert zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de aanbesteding. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Werkzaamheden betreffen bijvoorbeeld de vervanging en koppeling van de brandmeldinstallatie, en het veilig maken van doorvoeringen tussen brandcompartimenten. Deze twee onderdelen maken deel uit van een breder pakket aan brandveiligheids-maatregelen. Verder moet het beveiligingsniveau naar het niveau 2 worden gebracht. Dit is urgent en belangrijk wegens kwetsbaarheid van opgeslagen data. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie.

Functie eisen

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende ervaringen:

– Utiliteitsbouw;

– Brandveiligheidsprojecten;

– Projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie die tevens in gebruik was en bleef gedurende het project;

– Ervaring met projecten met meerdere gebruikers;

– Alle projectfasen van initiatief tot en met de nazorgfase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding;

– Toepassen van risicomanagement;

– Relevante ervaring met aanbesteden van o.a. geïntegreerde contracten;

-Beveiligingsinstallatie, bestaande uit meerdere beveiligingsschillen.

Aanbod

Standplaats Den Haag;

36 urige werkweek;

Zelfstandig indeelbare werktijden, weliswaar in overleg met betrokken partijen;

Voor deze functie willen we graag in contact komen met zzp’ers, vof’s, eenmanszaken of BV’s. Een tijdelijk dienstverband bij NTRR behoort ook tot de mogelijkheden;

Wij bieden een marktconform salaris (of tarief) en de kans te werken aan een uitdagend project;

Uitstekend met OV bereikbaar.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318