Projectleider (bouwkunde) – ‘s-Gravenhage e.o.

By 5 oktober 2021 oktober 25th, 2021 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Wij hebben plaats voor een bouwkundig projectleider die integraal verantwoordelijk zal zijn voor grote en kleinere renovatie- en verbouwingsprojecten en kleinere investeringsprojecten. Van initiatie tot en met overdracht aan gebruiker.

Organisatie

NTRR! Bouw op kennis en ervaring

NTRR is een advies-bouwmanagementbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

De projectleider is verantwoordelijk voor de voorbereiding-, aanbesteding en/of realisatiefase van zijn projecten. Een volledige overdracht aan de gebruikersorganisatie hoort daarbij. De projecten kunnen variëren van (grootschalige) onderhoudsprojecten tot (kleinere) investeringsprojecten. Je hebt gelijktijdig meerdere projecten (tussen de +/- 15-25) in variërende disciplines en budget. Allerhande onderhoud- en vervangingsprojecten. Hierin zijn de disciplines en kennis van bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde van essentieel belang. De projectleider maakt afspraken over de inzet van deskundigen op deze gebieden en werkt samen met andere afdelingen, bijv. Inkoop. Je bestudeert en interpreteert contractstukken en projectinformatie op (bedrijfs)risico´s ter voorbereiding van de realisatie. De kwaliteit van de uitvoering, projectvoortgang, de planning, de kosten en de uitwisseling van projectinformatie wordt bewaakt.

Je fungeert als eerste aanspreekpunt, ook voor opdrachtgevers, gebruikers, gemeenten, etc. Je verzorgt de projectadministratie en organiseert een juiste en volledige overdracht, ook op administratief gebied. Je bent verantwoording schuldig aan het afdelingshoofd voor wat betreft de uitvoering en uitwerking van de projecten. Je werkzaamheden zijn deels op kantoor t.b.v. de voorbereiding en deels op het werk, t.b.v. de begeleiding en klantcontacten.

Functie eisen

Je beschikt over HBO-/Bachelor-werk en denkniveau in een technische discipline.

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement waarbij ten minste sprake is van de volgende aspecten:

Projectmanagement van projecten uitgevoerd op een locatie welke in gebruik blijft tijdens uitvoering en waarbij de continuiteit van kritische bedrijfsprocessen geborgd diende te worden.

Implementatie van duurzaamheidsaspecten in de projecten

Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van onderhoud, vervangingsprojecten, renovatie en/of investeringsprojecten;

Kennis hebben van en ervaring met diverse inkoopvormen als aanbestedingen in verschillende omvang en gunningsfactoren, bouwteams en OMOP.

Toepassen van risicomanagement;

Aanbod

36 uur per week.

Standplaats Den Haag, reizen naar de locaties waarop de projecten worden gerealiseerd binnen de provincie ZuidHolland is onderdeel van de taak. Covid-19 maatregelen inachtnemend.

Zelfstandig indeelbare werktijden, weliswaar in overleg met betrokken partijen.

Voor deze functie willen we graag in contact komen met zzp’ers, vof’s, eenmanszaken of BV’s. Een tijdelijk dienstverband bij NTRR behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris (of tarief) en de kans te werken aan een uitdagend project.

Uitstekend bereikbaar met OV.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.