Projectleider – Assen

By 25 oktober 2021 november 28th, 2021 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider als nieuwe collega. Als projectleider zul je tegelijkertijd meerdere onderhouds-, vervangings- en nieuwbouwprojecten begeleiden vanaf de initiatie-fase tot en met oplevering en overdracht aan de gebruikers.

Organisatie

NTRR: Bouw! op kennis en ervaring

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

Je draagt als projectleider zorg voor de organisatie en beheersing van de activiteiten en processen van jouw projecten. Dat doe je door het bewaken van, het toezien op en het aansturen van de algehele procesgang, inclusief de engineering, de inkoop/ aanbesteding, het inzetten van middelen, de bewaking van planningen, kosten en integrale kwaliteit. Als projectleider ben je voor de projecten het centrale aanspreekpunt voor de interne en externe contacten.

Je werkt nauw samen met collega’s om met hen samen om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers en capaciteiten aan je projecten worden toegewezen.

Je zult ondermeer te maken krijgen met de volgende zaken:

1. Leveren van input bij projectopdrachten en het opstellen van een project document.

2. Je toetst voortdurend of de projectopdrachten uitvoerbaar zijn en blijven.

3. Analyse van projectopdrachten, programma’s van eisen, positie van projecten binnen een ruimer programma.

4. Het voeren van de interne overleggen die noodzakelijk zijn voor een vlekkeloze interne procesgang.

5. Integrale projectvoering: inzet van schaarse resources, de financiële en de administratieve processen, inkoop en inzet van technische advies-capaciteit, aanbesteding, begeleiding van de uitvoering, oplevering, revisies en afsluiting van een project.

6. Binnen de kaders van je projectenportefeuille geef je functionele sturing aan collega’s vanuit onder meer technische disciplines.

Functie eisen

Je beschikt over een Hbo-diploma in een technische discipline (B/ W/ E)

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig projectleider bij een vastgoedbedrijf of ingenieursbureau.

Aanbod

Standplaats Assen, (rekeninghoudend met de geldende Covid-19 maatregelen);

36 urige werkweek

Zelfstandig indeelbare werktijden, weliswaar in overleg met betrokken partijen;

Voor deze functie willen we graag in contact komen met zzp’ers, vof’s, eenmanszaken of BV’s. Een tijdelijk dienstverband bij NTRR behoort ook tot de mogelijkheden;

Wij bieden een marktconform salaris (of tarief) en de kans te werken in een uitdagend werkomgeving.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 (0)6 18316469.