Planner – bouwkundig – Utrecht/ Badhoevedorp

By 2 december 2019 december 7th, 2019 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Interim en deeltijd positie voor een ervaren bouwkundig planner (projectbeheersing en risico analyse) – luxe woningbouw. Geschatte projectopdracht tot Q2 2021. 

Organisatie

Hoe statisch vastgoed ook is, de bouw, de (her)inrichting, het beheer, de renovatie of transformatie ervan is juist heel dynamisch. Het in goede banen leiden van bouwprocessen vergt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, mensen en wet- en regelgeving. NTRR is het technisch advies- en bouwmanagementbureau dat deze dynamische aspecten van vastgoed helpt te managen. Of u nu eigenaar, beheerder, belegger, ontwikkelaar of huurder bent, wij ondersteunen u met onze diensten. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de gebouwgebonden installaties.

Functie

Wij zoeken een ervaren planner voor een luxe woningbouw project in Badhoevedorp. De planner moet ervaring hebben in het werken binnen een BIM omgeving. In dit geval wordt BIM360 gebruikt.

Deze functie stuurt de planning aan en dit kan op een interim en deeltijd basis gebeuren. De werkbelasting zal variabel zijn al naar gelang de voortgang van het project en de behaalde resultaten. De plan functie is cruciaal i.v.m. de just in time leveringen voor de bouwplaats, de bouwplaats heeft weinig ruimte. Daarnaast is de planner belangrijk in het gehele bouwproces gezien de productie die men wenst te gaan behalen over de ontwikkelingen van fase 1 en 2.

Kenmerkend voor dit nieuwbouw park zijn de diverse mogelijkheden die een koper heeft. Het plan biedt ruimte voor maatwerk, van verschillende opties op maat gemaakt tot 1-op-1 uitwerking samen met de architecten. Zo ontstaat een unieke woning die is aangepast naar de wensen van de klant. Een veranda, kantoor op de begane grond, 6 slaapkamers? Het park is het nieuwste woongebied van Badhoevedorp, op 10 minuten van de Amsterdam en de Zuidas. Hier wordt een nieuw park gerealiseerd voor het dorp. Aan de westrand van dit park ontstaat een nieuwe, ruime, woonwijk in het groen. De wijk kent een aantal doorkijken die de beleving van het park versterkt. Goede scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en een rijk verengingsleven zijn hier binnen handbereik.

De uitvoering is reeds onderweg en de eerste paar woning staan op het punt van oplevering. De overige woningen variëren in de fases van casco tot en met nog op te starten bouwproces.

Functie eisen

Ervaren bouwkundig planner. Goed in staat zijn om de risico’s vroegtijdig te herkennen en aan te sturen.

Werkervaring met BIM, in dit geval wordt BIM360 toegepast.

Bereidheid om tussen kantoor en bouwplaats te manoeuvreren.

Aanbod

Opdracht tot ongeveer Q2 2021.

Alle fasen van een luxe woningbouwproject met grondgebonden woningen in Badhoevedorp.

Start zo spoedig mogelijk.

Interim en parttime mogelijk.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318