Integraal Ontwerpmanager – Utrecht

By 29 november 2019 december 7th, 2019 Vacatures

Introductie

Voor een opdracht in Utrecht zijn we op zoek naar een intergaal ontwerpmanager, voor een niet alledaags project. Het betreft een verticaal dorp van 140 meter hoog met ongeveer 1.100 woningen. Heb je een aantal jaar ervaring in deze sleutelpositie, waarin je het ontwerpproces hebt aangestuurd? Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie

Hoe statisch vastgoed ook is, de bouw, de (her)inrichting, het beheer, de renovatie of transformatie ervan is juist heel dynamisch. Het in goede banen leiden van bouwprocessen vergt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, mensen en wet- en regelgeving. NTRR is het technisch advies- en bouwmanagementbureau dat deze dynamische aspecten van vastgoed helpt te managen.

Functie

Voor dit uitdagende project stuur je het ontwerpproces aan. Je bent verantwoordelijk voor zowel het technisch ontwerp als de planning en budgetbewaking. Je team bestaat uit ontwerpers, constructeurs, bouwkundigen, installateurs etc. In deze uitdagende rol ben je de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen in het traject. Daarin ben je in staat het verschil te maken door een mensgerichte en strakke aansturing van het ontwerpproces.

Functie eisen

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Als opleidingsachtergrond heb je een HBO/TU (bouw/civiel) met een aantal jaar ervaring als manager van het ontwerpproces, bij voorkeur binnen de aannemerij of advieswereld.

Je bent samenwerkingsgericht, sociaal vaardig, beschikt over een helikopterview en in staat om actief te luisteren. Je weet je team te enthousiasmeren en te motiveren. 

Naast bovenstaande eigenschappen en ervaringen kun je goed onder druk werken zonder de kwaliteit en het proces uit het oog te verliezen. Je bent besluitvaardig, doelgericht en pragmatisch ingesteld.

Aanbod

Wij bieden een marktconform salaris (of tarief) en de kans te werken aan een uitdagend project. De duur van het project zal 16 maanden zijn. Gemiddeld zal de werkdruk ongeveer 32 uur per week zijn.

NTRR werkt graag met zzp’ers. Ook voor deze opdracht willen we graag in contact komen met een ervaren zzp’er. Een (tijdelijk) dienstverband is uiteraard ook mogelijk!

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Henk van Wessel. Hij is bereikbaar op +31 (0)15 737 0318