Hoofd/ senior werkvoorbereider – Utrecht/ Badhoevedorp

By 2 december 2019 januari 22nd, 2020 Bouwkunde, Vacatures

Introductie

Interim positie voor een ervaren bouwkundig werkvoorbereider – luxe woningbouw. Geschatte projectopdracht tot Q2 2021.

Organisatie

Hoe statisch vastgoed ook is, de bouw, de (her)inrichting, het beheer, de renovatie of transformatie ervan is juist heel dynamisch. Het in goede banen leiden van bouwprocessen vergt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van techniek, processen, mensen en wet- en regelgeving. NTRR is het technisch advies- en bouwmanagementbureau dat deze dynamische aspecten van vastgoed helpt te managen. Of u nu eigenaar, beheerder, belegger, ontwikkelaar of huurder bent, wij ondersteunen u met onze diensten. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de gebouwgebonden installaties.

Functie

Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider voor een luxe woningbouw project in Badhoevedorp. De werkvoorbereider moet ervaring hebben in het werken binnen een BIM omgeving. In dit geval wordt BIM360 gebruikt. De (hoofd)werkvoorbereiding zal zorg dragen voor een geoliede afdeling werkvoorbereiding op kantoor in Utrecht en daarnaast de werkvoorbereiding bewaken en sturen voor het project.

Deze functie stuurt dus een werkvoorbereider aan en logistiek verantwoordelijke. De logistieke functie is cruciaal i.v.m. de just in time leveringen voor de bouwplaats, de bouwplaats heeft weinig ruimte. 

Kenmerkend voor dit nieuwbouw park zijn de diverse mogelijkheden die een koper heeft. Het plan biedt ruimte voor maatwerk, van verschillende opties op maat gemaakt tot 1-op-1 uitwerking samen met de architecten. Zo ontstaat een unieke woning die is aangepast naar de wensen van de klant. Een veranda, kantoor op de begane grond, 6 slaapkamers? Het park is het nieuwste woongebied van Badhoevedorp, op 10 minuten van de Amsterdam en de Zuidas. Hier wordt een nieuw park gerealiseerd voor het dorp. Aan de westrand van dit park ontstaat een nieuwe, ruime, woonwijk in het groen. De wijk kent een aantal doorkijken die de beleving van het park versterkt. Goede scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en een rijk verengingsleven zijn hier binnen handbereik.

De uitvoering is reeds onderweg en de eerste paar woning staan op het punt van oplevering. De overige woningen variëren in de fases van casco tot en met nog op te starten bouwproces.

Functie eisen

Senior bouwkundig werkvoorbereider met ervaring op grondgebonden luxe woningbouw projecten.

Werkervaring met BIM, in dit geval wordt BIM360 toegepast.

Bereidheid om tussen kantoor en bouwplaats te manoeuvreren.

Ervaring met het aansturen en optimaliseren van werk processen.

Aanbod

Opdracht tot ongeveer Q2 2021.

Alle fasen van een luxe woningbouwproject met grondgebonden woningen in Badhoevedorp.

Start zo spoedig mogelijk.

Verantwoording en uitdaging.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318