Contractbeheerder/ coördinator – ‘s-Gravenhage

By 25 maart 2020 april 7th, 2020 Vacatures, Werktuigbouwkunde

Introductie

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoudscontracten op installaties/ installatie-onderdelen. Het gaat om ca. 20 contracten die beheerd en gestuurd dienen te worden op tijdige en volledige uitvoering. Deze contracten hebben ieder een contractwaarde van max. €100.000,- per jaar.

Organisatie

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

Het vastgoed in portefeuille heeft het (wettelijk) onderhoud aan gebouwen gecontracteerd onderhoudscontracten. Er worden ca. 20 contracten beheerd en gestuurd op tijdige en volledige uitvoering. Deze contracten hebben ieder een contractwaarde van max. €100.000,- per jaar. Een projectleider heeft de verantwoordelijkheid hiervoor. Als contractmedewerker onderhoudscontracten wettelijke verplichtingen:

– Ondersteun je de contractbeheerder en neem je taken over in de aansturing van (een deel van de) onderhoudscontracten op installaties/installatie-onderdelen.

– Ontvang je planningen, bewaak je de volledigheid en stem je deze vervolgens af met gebruikers.

– Verzorg je een tijdige aanmelding van de installateurs bij gebruikers en overleg je met gebruikers over knelpunten.

– Coördineer je de inzet van technisch adviseurs om je te ondersteunen op locatie. Dit is een groep van ca 10 collega’s.

– Bewaak je tijdige ontvangst van onderhoudsrapportages en de opvolging van constateringen.

– Zorg je voor inzicht in de status van al het wettelijk verplicht onderhoud in de regio. Je hebt inzicht in de planning en uitvoering van landelijke/regio-overstijgende onderhoudscontracten die betrekking hebben op de regio.

– Verwerk je of bewaak je de verwerking van grote hoeveelheden data. Je maakt analyses op de data.

– Maak je voortgangsrapportages voor verschillende doelen en signaleer je knelpunten en risico’s op technisch of het gebied van contractmanagement bij diverse functionarissen, waaronder de objectmanager, de inkoopafdeling en het clusterhoofd.

– Neem je deel aan de contractvoortgangsbesprekingen met de installateurs over hun prestaties. Je leidt sommige overleggen zelf, bij andere ondersteun je de contractbeheerder middels verslaglegging. Je beoordeelt de (termijn) facturen.

– Spreek je installateurs aan indien zij niet aan hun verplichtingen voldoen.

– Ontwikkel je een breed netwerk binnen de organisatie.

– Ben je wisselend op je werkplek en op locatie.

– Ben je (vooralsnog) gericht op de Defensie-portefeuille in Zuid-Holland.

Functie eisen

– Aantoonbaar MBO+ of HBO werk- en denkniveau met een voorkeur voor een opleiding in installatietechnische richting of in een administratief-financieel richting..

– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedonderhoud of contractmanagement. Het is een pre als dit tevens een politieke omgeving betreft.

Competenties

– Je bent vasthoudend.

– Je deinst niet terug voor het beoordelen en analyseren van grote hoeveelheden data.

– Je kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken.

– Je hebt financieel inzicht.

– Je weet op uitstekende wijze je werkzaamheden zelfstandig te plannen en te organiseren.

Om vervolgens controle te houden op de voortgang. Bij afwijkingen neem je maatregelen. En durft aan te spreken.

– Je kunt delegeren en mensen motiveren.

– Je durft te escaleren.

Aanbod

Voor deze functie willen we graag in contact komen met zzp’ers, vof’s, eenmanszaken of BV’s. Een tijdelijk (parttime) dienstverband bij NTRR behoort ook tot de mogelijkheden.

36 uur / week en in overleg flexibel in te delen.

Standplaats Den Haag centrum.

Start z.s.m.


Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.