Adviseur milieu omgevingsvergunningen –

By 16 augustus 2022 september 28th, 2022 Milieu, Vacatures

Introductie

Jij verzorgt de juridische en inhoudelijke kant van de milieuvergunningen aanvragen. Ook coördineer en plan je, in de rol van vergunningcoördinator, alle vergunningsaanvragen en onderzoeken, die door je collega’s worden uitgevoerd voor een (bouw)project. Daarbij heb je alle toestemmingen en onderzoeken in tijd en risico in beeld.

Organisatie

NTRR: Bouw op kennis en ervaring!

NTRR is een advies-bouwmanagementbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

Ter versterking van een team dat recentelijk is gestart heb jij de kans om dit team mee te helpen uit te bouwen.

Het is cruciaal dat milieuvergunningen voor bouwprojecten goed zijn geregeld. Omdat jij de juridische en inhoudelijke kant van de aanvragen verzorgt, speel jij als adviseur omgevingsvergunningen milieu hierin een belangrijke rol. Van milieuaanvragen voor het vastgoed tot en met het uitzetten van de benodigde onderzoeken; dat wordt jouw terrein. Ook coördineer en plan je, in de rol van vergunningcoördinator, alle vergunningsaanvragen en onderzoeken, die door je collega’s worden uitgevoerd voor een (bouw)project. Daarbij heb je alle toestemmingen en onderzoeken in tijd en risico in beeld.

Je hebt in je dagelijks werk veel contact met vakspecialisten, projectleiders en vergunningverleners.

Extra interessant: het team bestaat sinds 1 maart jl. en is nog volop in opbouw. Jij helpt mee om de processen en werkwijzen in het cluster verder te optimaliseren.

Jouw doel is om met jouw adviezen en vergunningaanvragen bij te dragen aan de realisatie van vastgoedprojecten.

Ook buiten de organisatie volgen ontwikkelingen zich in rap tempo op. Denk aan de Omgevingswet of de maatregelen rond stikstof. Bij al die ontwikkelingen help en denk jij mee om hier vanuit het brede vakgebied op in te spelen. Een enorm afwisselende baan, waarbij je vanuit kantoor of vanuit huis werkt.

Functie eisen

Je hebt minimaal een hbo-diploma op het gebied van milieu.

Je hebt minimaal zes jaar relevante werkervaring.

Je hebt ervaring met het aanvragen, coördineren en/of verlenen van omgevingsvergunningen milieu, met als pré natuurvergunningen.

Je kunt goed adviseren en communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Je kunt je werk uitstekend plannen en organiseren en bent thuis in projectmatig werken.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op onbepaalde tijd.

Aantal uren per week tussen de 32 en 36 mogelijk.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zullen tijdens een gesprek worden besproken.


Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op m.woudstra@ntrr.org of 015-7370318