Senior Technisch Medewerker WTB (Water) – Assen

  • 0
  • 8 juli 2019

Introductie

Heb je ervaring in het voor bereiden van ontwerpberekeningen (o.g.v. ventilatie, transmissie, koellast, comfortberekeningen) met het VABI programma dan komen wij graag met je in contact voor deze langdurige opdracht.

Organisatie

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

De werkzaamheden betreffen in de regel projecten die een relatie hebben met alle disciplines en er is sprake van coördinatie met externe diensten. Als Medewerker Vastgoed en Infrastructuur Werktuigbouwkunde word je in hoofdzaak belast met archiveren en het maken van ontwerp-, revisietekeningen van Drinkwater-, CV-, Luchtbehandelinginstallaties, Aircosystemen, Rioleringsinstallaties principe schema’s enz. Daarnaast ben je in staat ontwerpberekeningen voor te bereiden (o.a. ventilatie, transmissie, koellast, comfortberekeningen) die door een senior ontwerper gecontroleerd zullen worden en dit kun je zelfstandig met het VABI programma realiseren.

Specifiek zullen de werkzaamheden plaatsvinden binnen het kwaliteitsproces van drinkwater.

Functie eisen

• Om een goede invulling te geven aan de functie beschik je over een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau verkregen door een technisch opleiding, aangevuld met voor het vakgebied werktuigbouwkunde of installatietechniek relevante cursussen/opleidingen.

• Voor de werkzaamheden in het kwaliteitsproces van drinkwater beschikt u over aantoonbare kennis (cursus/opleiding) op het gebied van legionellapreventie in leidingwaterinstallaties.

• Ruime ervaring en kennis van onderhoud en beheer van gebouwgebonden installaties is een pre. Het opstellen en uitvoering geven aan service contracten en de eisen tav wettelijke keuringen op het gebied van water zijn voor u een bekend gebied.

Aanbod

Langdurige opdracht van 12 maanden.

24 urige werkweek.

Standplaats Assen.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.