Projectleider schietbanen – Utrecht

  • 0
  • 5 juni 2019

Introductie

Deze unieke projectdefinitie vereist een integraal projectleider die een divers pallet aan schietbaanprojecten zal gaan managen. Multidisciplinair en bijzondere projecten!

Organisatie

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

De Projectleider schietbanen is integraal verantwoordelijk voor de voorbereiding-/aanbesteding-/en/of realisatiefase van meerdere schietbaanprojecten. Het betreft een divers pallet aan schietbaanprojecten die in het kader van nieuwbouw en instandhouding worden opgedragen. Ook de voorbereiding, aanbesteding en realisatie van meerjarige (onderhoud gerelateerde) servicecontracten maken deel uit van de portefeuille. De projecten worden door het gehele land uitgevoerd en hebben raakvlakken met de vakgebieden terreintechniek, landschapsinrichting, bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Een belangrijk item hierbij is de afstemming met de omgeving, aanvragen en (laten) begeleiden van milieukundige onderzoeken en het actief informeren van de opdrachtgever en belanghebbenden actoren.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO of academische technische opleiding (b.v. Civiele techniek, Bouwtechniek, Werktuigbouwkunde) aangevuld met een opleiding projectmanagement.

Vereist is minimaal 3 jaar relevante ervaring als projectleider in zowel de voorbereidings- als de realisatiefase van projecten op het gebied van GWW en/of bouw/-installatietechniek.

Verder is ervaring vereist in het (laten) ontwikkelen van een adequate aanbestedingsstrategie en het (laten) opstellen van relevante aanbestedingsdocumenten. 

Je bent bedreven in het leiden en aansturen van projectteams bestaande uit verschillende disciplines welke geografisch verdeeld zijn over het gehele land.

Aanbod

Langdurige opdracht van 12 maanden.

Spoedige startdatum, rekening houdend met een eventuele opzegtermijn.

36 uur per week, die in overleg in 4 dagen ingevuld kan worden.

Inlichtingen

Geïnteresseerden zullen zich vóór 12 juni 2019 a.s. bij NTRR dienen aan te melden. Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.