Projectleider buitenruimte – Utrecht

  • 0
  • 5 juni 2019

Introductie

Je hebt ervaring in het leiden en realiseren van buitenruimte projecten met multidisciplinaire teams.

Organisatie

NTRR is een technisch adviesbureau met focus op vastgoed. Onze opdrachten vind je op het vlak van het nieuw- en verbouwprojecten en beheer van de gebouwen, gebouw gebonden (technische) installaties, terreinen en gronden zowel in de fase van (tijdelijk) gebruik als leegstand.

Functie

Kerntaken van de Projectleider: De Projectleider is integraal verantwoordelijk voor de voorbereiding-/aanbesteding-/en/of realisatiefase van meerdere projecten. Het betreft het een diversiteit aan buitenruimte projecten die in het kader van nieuwbouw of instandhouding worden opgedragen. Ook de voorbereiding, aanbesteding en realisatie van meerjarige servicecontracten maakt deel uit van de portefeuille. De projecten worden door het gehele land uitgevoerd. Het betreft onder meer projecten in de weg- en waterbouw, ondergrondse infra, cultuurtechniek, natuur en start en rolbanen. Bij de integrale projecten dienen tevens de disciplines van andere afdelingen aangestuurd te worden (Elektrotechniek, WTB, Bouwkunde). Tijdens de uitvoering zal de projectleider tevens als Projectmanager/Directievoerder optreden. Je bent vaardig in het presenteren, het opstellen van rapporten en planningen, het beoordelen van de financiële, juridische en technische aspecten van bouwprojecten.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO of academische opleiding in het vakgebied (b.v. Civiele techniek, Cultuurtechniek, HAS, Larenstein)

Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring als projectleider in zowel de voorbereidings- als de realisatiefase van projecten op het gebied van GWW en/of Cultuurtechniek.

Verder is ervaring vereist in het (laten) ontwikkelen van een adequate aanbestedingsstrategie, het (laten) opstellen van relevante aanbestedingsdocumenten en contracten. Daarnaast uiteraard in het begeleiden en aansturen van de leden van meerdere projectteams en derden. 

Een voltooide opleiding op het gebied van projectmanagement is een pré.

Aanbod

Een langdurige opdracht van 12 maanden en mogelijk langer.

Standplaats Utrecht maar landelijke projectlocaties.

36 uur per week.

Startdatum is spoedig en afhankelijk van beschikbaarheid (rekening houdend met een mogelijke maand opzegtermijn).

Inlichtingen

Geïnteresseerden zullen zich vóór 12 juni 2019 a.s. bij NTRR dienen aan te melden. Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318


Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.