bouwkundige/ BIM-modelleur/ ARCHICAD – Amersfoort

  • 0
  • 4 maart 2019

Introductie

Kun je meer dan tekenen met ARCHICAD en wil je jouw kennis beschikbaar maken voor een implementatie project? Wij zoeken een Bouwkundig BIM modelleur die naast het reguliere werk als bouwkundige ook kartrekker is voor de kantoor implementatie van ARCHICAD.

Organisatie

Architectenbureau voor complexe culturele projecten zoals theaters, multifunctionele accommodaties en poppodia; herbestemmingen voor publiek gebouwen en wonen, onderwijsgebouwen, woonzorgcentra en interieur.

Functie

We zijn per direct op zoek naar een bouwkundige/BIM-modelleur om het bureau van onze opdrachtgever te versterken. Wil jij graag bijdragen aan de bijzondere, culturele en maatschappelijk gerichte architectuur èn kartrekker zijn van het project om ARCHICAD binnen het bureau te implementeren? Ben je ambitieus en heb je goede allround vaardigheden?

Kenmerkend voor het bureau is de veelzijdigheid van de opdrachten: complexe culturele projecten zoals theaters, multifunctionele accommodaties en poppodia; herbestemmingen voor publiek gebouwen en wonen, onderwijsgebouwen, woonzorgcentra en interieur.

Functie eisen

Afgeronde HBO Bouwkunde opleiding (HTI of HTS) of Technische Universiteit Bouwkunde.

Gedegen kennis en ervaring met ARCHICAD, AutoCAD.

Minimaal 1 jaar gewerkt hebbende als bouwkundig BIM modelleur.

Je bent een teamspeler en vanuit jouw rol in de kantoor implementatie van ARCHICAD zul je ook als vraagbaak fungeren voor de overige bureau collega’s.

Kan werken op verschillende schaalniveaus en in alle fases van een project.

Hebt ervaring in het produceren van bouwkundige detailtekeningen.

Goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Afwisselend werk aan bijzondere culturele projecten.

Naast het werk als bouwkundige bent je enthousiast om het bureau in de ARCHICAD omgeving op te zetten en de collega’s daarin te ondersteunen.

Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling.

Veel mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Per direct start mogelijk.

Deze positie kan zowel projectmatig als ook als vast dienstverband ingevuld worden.

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Mark Woudstra. Hij is bereikbaar op +31 15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar m.woudstra@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.