Bouwkundig Projectleider Onderhoud en Renovatie – Regio Rotterdam

  • 0
  • 26 april 2019

Introductie

Ben je zzp-er of sta je open voor een vaste baan bij een toonaangevende aannemer in de randstad? Heb je minstens vijf jaar ervaring in onderhoud en renovatie? Reageer dan snel!

Organisatie

Al sinds 1972 is onze klant actief op het gebied van vastgoed onderhoud en schadeherstel. Met 150 medewerkers en 6 vestigingen in de randstad zijn ze één van de grotere en succesvolle spelers in Nederland. Ze zijn actief voor zakelijke opdrachtgevers zoals beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Daarbij investeren ze veel energie in het up-to-date houden van de kennis van gebouwen die hun klanten in onderhoud geven. Daarmee garanderen ze de kwaliteit van hun diensten en zijn ze over een lange termijn waarde en een gedegen partner voor hun relaties. Ze staan voor het welzijn van gebouwen op lange termijn en doen hierin geen concessies. Hiervoor denken ze vooruit in duurzame maatwerkoplossingen met gevoel voor het pand en stellen de wensen van de opdrachtgever en/of de gebruiker centraal.

Functie

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig Projectleider voor onderhoud- en renovatieprojecten die zich volledig richt op bestaande gebouwen. Jij weet bestaande klanten te binden en nieuwe te werven.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van meerdere onderhoud- en renovatieprojecten. Daarvoor stel je kostprijsbegrotingen op voor zowel realisatie als onderhoud van een project. Samen met jouw Teammanager draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het totale project vanaf gunning tot aan afronding. Je bewaakt tijdens de uitvoering het ontwerp, de planning, budget, kwaliteit en veiligheidsaspecten.

Door je goede relatie met je opdrachtgever ben je in staat om binnen de kaders van het project te blijven. Je weet de interne organisatie helder en correct te informeren over de voortgang. Je zorgt voor optimale personele bezetting en je geeft op professionele wijze leiding (direct en indirect).

Functie eisen

Jij bent:

– Bouwkundig sterk onderlegd

– Commercieel sterk

– Een goede planner, analytisch sterk en resultaatgericht

– Zelfsturend, daadkrachtig, oplossingsgericht en besluitvaardig

– Flexibel

– Sterk in het leiden van een team

– Klantgericht

Jij hebt:

– Minimaal een afgeronde bouwkundige HBO opleiding

– Technisch inzicht

– Minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

– Rijbewijs B.

– Kennis van veiligheid (VOL VCA)

– Engineering ervaring met Autocad is een pré

– Ervaring met vastgoedonderhoud en Navision zijn een pré

Aanbod

Onze opdrachtgever is op zoek naar de juiste man voor de klus. Als zzp-er ben je welkom, maar ook wanneer je een mooie uitdaging wilt aangaan in vaste dienst bij een toonaangevende aannemer!

Inlichtingen

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u meer informatie over de functie? Dan kunt u contact opnemen met Henk van Wessel. Hij is bereikbaar op +31 (0)15 737 0318

Sollicitatie

Herkent u zichzelf in bovengenoemd profiel en wilt u solliciteren? Dan ontvangen wij graag uw cv en motivatie! Deze kunt u sturen naar h.vanwessel@ntrr.org. Of klik op “solliciteren”. Na het invullen van uw gegevens, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.